Vår hjemmeside

Hjemmesiden vår er kanskje ikke markedets mest avanserte side, men den fungerer uansett til sitt bruk. Vi skal i alle fall dele vår a-ha opplevelse når vi oppdaget hvordan det gikk an å lage en side enkelt og billig.

For å si det rett ut var vi litt engstelige for hvordan det skulle gå med hjemmesidene våre for vi ville jo ha et resultat som så sånn nogenlunde pent ut, men samtidig uten å bruke tusenvis av kroner på utvikling og vedlikehold. Målet var kort og godt å få en billig hjemmeside som vi selv kunne oppdatere – uten at det skulle være behov for kunnskap om programmering og liknende.

Vi søkte på nettet men fant egentlig ingen gode kilder… før vi plutselig fant det! ToppFinans har tydeligvis innsett at dette er noe mange har utfordringer med og det var egentlig tilfeldig at vi klikket oss inn på artikkelen. Vi forventet vel strengt tatt ikke det helt store, men vi tok oss uansett tid til å kikke litt på det som sto der. I toppen var det en video fra et selskap som tilbyr domener, men det var ikke bare dét de kunne by på.

Det var flere mulige måter å lage hjemmesider på, og ToppFinans dro spesielt fram dette med WordPress. Dette syntes vi hørtes spennende ut og da domenet var kjøpt klikket vi bare på 1-klikks installasjonen, og dermed var vi ferdige før vi visste ordet av det. Vi hadde en hjemmeside og det var bare å legge ut innlegg – enkelt som bare det!

Vi klarer å betjene sidene våre selv og det er så enkelt at det nesten ikke er til å tro. Heldigvis finnes det aktører som dette som kan dele sine enkle historier, og vi er sikker på at det er mange flere som ville hatt sine egne hjemmesider hvis de hadde visst om det. Vi hadde ikke lyst på et gratisdomene ettersom vi da får en ‘knøvlete’ nettadresse, så dette passet oss helt perfekt – og til bare noen hundre kroner i året!

Så dagens anbefaling er derfor servert til deg fra oss – og du får den helt gratis!