Få ut det du brenner for!

Hva hadde livet vært uten muligheten til å ta seg en rolig tur ut på stille nordnorsk hav en deilig og varm sommerdag? Betydelig fattigere, det er i alle fall helt sikkert, og selv om ikke slike dager kommer på løpende bånd nordpå er det fantastisk å få benytte seg av muligheten når man kan det.

Slike minner og sånne dager er det viktig at man legger seg på minnet og lagrer for all tid, men man vet jo følgende: det aller meste av det man gjør har en tendens til å gå i glemmeboken, og da gjelder det å ha sikret seg på en eller annen måte. Det kanskje aller tryggeste og sikreste er å ha sin egen hjemmeside som man bestemmer over og i artikkelen som linken peker mot finner du flere som er entusiastiske over båtlivet, og som er bestemt på at dette er noe man må få ut til folk flest.

En enkel blogg under et eget domene er noe stadig flere skaffer seg i dag, og når det i tillegg er så enkelt som det har blitt med tiden er noe slikt egentlig ingenting å lure på. Man kan på denne måten enkelt ta vare på minnene man har opparbeidet seg gjennom mange år og samtidig ha muligheten til å hente dem frem akkurat når man har lyst til det.

Det er jo sånn det skal være og å lage seg et virtuelt fotoalbum som man kan dele med andre (og seg selv) er altså en vei å gå. Som sagt er det mange svært gode løsninger på dette med å lage seg nettsider, og i dag er det så enkelt å publisere ut materiale at så nær sagt hvem som helst kan gjøre det.

Husk også på at det er mange som er like opptatt av sjølivet som deg og som mer enn gjerne har lyst til å se på alt det flotte, spesielle og særegne du har opplevd.