Et godt tips

Ønsker din båtforening å kanskje kunne tilby sine kunder noe helt ekstra? En ekstra påskjønnelse for at de er medlemmer av nettopp deres båtforening? Dette synes vi er en meget god idé og noe som garantert vil gjøre kundene i foreningen fornøyd. Det som tilbys må være av en slik karakter at det virkelig er verdt å melde seg inn, og i tillegg må det naturligvis ha en relevans til det dere driver med.

Det vi foreslår her er enkelt og greit, men samtidig veldig lønnsomt for dine kunder / medlemmer. Inviter en bank og en representant derfra på et møte, og legg gjerne litt penger i å leie et møtelokale som dere kan bruke. Et intimt og klassisk lokale på et hotell eller noe lignende fungerer veldig bra – og det samme kan man si om en restaurant. Sørg i alle fall for at dere sitter for dere selv og får diskutert på en ordentlig måte, og legg gjerne også litt mat på bordet også.

Nok om akkurat det: det du kan foreslå for bankpartneren din er at dere inngår et samarbeid om båtlån. Ja, du hørte rett: båtlån. Foreslå følgende for kontaktpersonen i banken: dere ønsker at alle medlemmene i deres båtforening skal få et ekstra godt tilbud på båtlån hvis de søker hos den aktuelle banken.

Dette vil både båtforeningen og banken tjene på. Båtforeningen får flere og mer lojale kunder, og flere medlemmer betyr større inntekter i kontingenter. Banken vil naturligvis også tjene på dette ettersom at båtforeningen vil skaffe dem flere kunder. Flere kunder til en bank betyr flere penger i kassen. Så enkelt som dette kan det faktisk gjøres. Finnes det flere båthavner i distriktet har dere derfor skaffet dere et overtak på konkurrentene, og det er jo helt perfekt.

Tenk kreativt omkring dette temaet – det er sikkert andre måter å sikre seg ekstra medlemmer på og samtidig sette ekstra pris på de medlemmene man har!