Båtsesongen nærmer seg

Her i artikkelen finner du en sponsorlenke som peker mot Lånemegleren.


Båtsesongen nærmer seg med stormskritt og hvis man er ute etter å forberede seg er det kanskje på tide å tenke på det allerede nå.

Det er nok mange som ønsker å se seg om etter en ny båt til våren, og da kan det utvilsomt være smart å begynne tidlig – for det er nå det er mulig å gjøre det gode kjøpene og dermed spare betydelige pengesummer. De som ønsker å selge vil gjøre det så fort som mulig, og nå som vinteren er på sitt strammeste har du muligheten til å presse prisene ned, og dermed gjøre et godt kjøp. Fiks deg et båtlån og vær klar til å slå til når det rette tilbudet dukker opp. (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.)

En båt er en trygg og god investering som man kan nyte meget godt av og det er også slik at båter stort sett holder seg godt i verdi. Man får derfor mye igjen for båten når den engang skal selges ved kjøp av ny eller om man rett og slett bare er ferdig med det livet. Spesielt populære er de mange norske båtene som finnes på markedet og når en båt er ettertraktet betyr det samtidig at prisen vil holde seg godt – dette kan det være smart å tenke på når investeringen skal gjøres.

Finn ut hvilken båt du ønsker å gå for og sats gjerne på brukt – utvalget er meget stort og det er gode muligheter for å gjøre et virkelig godt kjøp da. Få orden på finansieringen i forkant ettersom du da er i en posisjon som lar deg slå til kjapt når den rette båten kommer på markedet, og unngå at noen andre kommer deg i forkjøpet.

Bruk Finn.no på en aktiv og smart måte, og etabler et søk hvor du legger inn de kriteriene du ønsker. Deretter har du muligheten til å lagre søket og dermed få sendt resultatene til din egen epost-konto. Hver gang en båt legges ut for salg som møter dine kriterer vil du derfor bli varslet om akkurat dette.

Vi ønsker deg lykke til med forberedelsene til den kommende våren og sommeren, og så krysser vi fingrene for at vi får en like fantastisk sommer nordpå som vi opplevde i fjor.